Vores miljøstrategi

Plantebaseret, veganske og bionedbrydelige rengøringsmidler

Alle vores rengøringsprodukter der bruges ude hos vores kunder, er særlige ved, at de er bæredygtige rengøringsmidler produceret af plantebaserede råvarer. Dermed går vi skridtet videre fra svanemærket rengøringsmidler. Derudover er alle vores beholdere lavet af genanvendeligt plast. 

Ingen fysiske papir på vores kontor - Ingen papirspild

Dannebrog Rengøring er stolte af at kunne sige, vi er en papirløs virksomhed, hvor vi ikke anvender fysiske papir på vores kontor. Alle faktura, kvalitetsrapporter og meget mere er digitaliseret. Dermed undgår vi helt papirspild og bidrager til at langt færre træer bliver fældet i den grønne natur.

Bæredygtige transportmidler

Mange af vores medarbejdere anvender offentlig transport eller hopper på cyklen. Til gengæld tilbyder vi at stille et firmabetalt pendlerkort eller el-cykel til rådighed. De af vores medarbejdere, der skal køre mellem flere virksomheder og arbejdspladser vil alle sammen i senest 2024 udelukkende køre i el-biler. Vi er allerede 80 % i mål med brug af bæredygtigt transport blandt vores ansatte.

Økologisk arbejdstøj

Vores arbejdstrøjer er produceret af økologisk bomuld. De er produceret efter en miljømæssig forsvarlige metode, og dyrkningen af økologisk bomuld er generelt meget sundere for både jorden den dyrkes på, for miljøet, og for de mennesker der dyrker den. Det er med til at sikre mange generationers brug af markerne. 

Det er ikke kun miljøet vi skåner, men vi undgår også at udsætte vores ansatte for unødvendige kemikalier i stoffet.

CO2 neutral hjemmeside

Hos Dannebrog Rengøring ønsker vi at kompensere for den samlede CO2-udledning, der automatisk forekommer, når vores hjemmeside bruges, og strøm benyttes. Derfor er vi blevet en CO2-neutral hjemmeside med en IngenCO2 certificering. Certificeringen indebærer, at vi bidrager til etableringen af nye energikilder, som blandt andet betyder investeringer i langtidsholdbare og bæredygtige anlæg til vind- og solenergi.

Vi støtter Den Danske Naturfond

Som kunde hos Dannebrog Rengøring er du med til at beskytte den danske natur. Vi har nemlig indgået et samarbejde med Den Danske Naturfond, som betyder, at vi for hver 100 timers rengøring opkøber 1 kvadratmeter værdigfuldt dansk naturområde, hvor der vil sørges for beskyttelse, naturgenopretning eller -pleje. I 2022 har vi næsten sikret 500 kvadratmeter dansk natur.

Vi hjælper kunder med indkøb af bæredygtige kontorartikler

Vi tilbyder vores kunder at varetage indkøb og udskifte til mere miljøvenlige løsninger af alt fra toiletpapir, opvasketabs, kontorartikler og meget mere. Vi kan hjælpe med at gøre flere dele af jeres virksomhed grøn og miljøvenligt, uden at I skal afsætte store ressourcer af til dette.

Målsætning om at sænke vores kunders klimaaftryk med op til 50% ift. rengøring og facility management.

Når vi varetager erhvervsrengøring og facility management hos vores kunder kan vi nedsætte deres klimaaftryk markant. Vores målsætning er at minimum reducere vores kunders CO2-udledning og plastforbrug med op til 50 %, når det kommer til rengøringen. Det kunne vi aldrig have forestillet os, dengang vi blot var et traditionelt rengøringsfirma.

Call Now Button