Vi er

Danmarks måske mest miljøvenlig rengøring

Dannebrog Rengøring er en familiejet virksomhed, og det er meget definerende for vores virksomhedskultur samt danner grundlaget for vores succes.

Dannebrog Rengøring har en vision om at være Danmarks mest bæredygtig og miljøvenlig rengøringsfirma. Vi har et ansvar overfor naturen, vores kunder og kommende generationer. Vi er blandt en håndfuld rengøringsfirmaer i Danmark, som i så stor grad omdanner hele deres organisation til at være klimavenligt. 

Medarbejdere i virksomheder og studerende på institutioner kan se frem til bæredygtig og plantebaseret rengøringskemi, og dermed ingen skadelige stoffer i deres lokaler.

Vores glade rengøringsassistenter går beklædt i økologisk arbejdstøj og bruger offentlig transport samt el-cykler så vidt muligt.Rigtig mange virksomheder er i gang med den grønne omstilling og vi ønsker at bidrage til dette.

Vi kan bidrage med en markant formindskelse af vores klimaaftryk, ved at bl.a. varetage indkøb af miljøvenlige forbrugsvarer og kontorartikler til kontoret. Og når vores erhvervskunder betaler for deres rengøring, går en del af vores overskud til Den Danske Naturfond, som arbejder for at forbedre naturtilstanden og vandmiljøet i Danmark.

Vi er lyttende og serviceminded hele vejen

Vi går højt op i at have gode forhold. Det drejer sig om gode lønvilkår, et sundt arbejdsmiljø og at der ikke er langt mellem ledelse og de ansatte. Det styrker fællesskabet og sikrer, at vores medarbejdere identificerer sig med virksomheden.
Vi er mange firmaer, der udfører rengøring i Danmark og København. Så hvorfor lige lade valget faldet på os? Jo, fordi vi har forpligtet os til at efterleve kravet om kvalitet, service og gode arbejdsvilkår. Når du bliver kunde hos Dannebrog Rengøring, træffer du samtidig et valgt om at lade et professionelt firma varetage rengøringen.
Du vælger ikke det største firma. Du vælger det personlige firma. Du gør det uden at gå på kompromis med effektivitet og konkurrencedygtighed. Samtidig oplever du nærhed og fleksibilitet, som er, hvad der kendetegner vores virksomhed.

Vores kundeanmeldelser

Vigtige værdier hos os

Mission

Som rengøringsfirma i København er det vores fornemmeste opgave og mission at give vores private og erhvervskunder høj kvalitet og service i topklasse hver eneste dag.

Vision

Visionen er at være en virksomhed med altid høj faglighed og god planlægning. Vi holder styr på tingene fra start til slut uanset størrelsen på opgaven. Det håber vi, gør os til dit foretrukne rengøringsfirma.

Værdier

Det er vigtigt for os at være et rengøringsfirma, som du kan stole på. En god dialog er derfor vigtig for os. Intet overlades til tilfældighederne i et samarbejde med os.

Call Now Button