Vi skaber et bakteriefrit miljø i børnehøjde

Vi gør rent – med et smil

Det kan ikke undgås, at det støver og roder i en børnehave, vuggestue eller skole. Men, vi er også ordensmænd og sørger derfor altid for at gør rent, så grunden eller rummet ser ordentligt ud, når vi efterlader det.

Det gør vi alt sammen med et smil – og det gælder helt fra vi tager telefonen og giver dig et uforpligtende tilbud, til vi har afsluttet opgaven.

Institutionsrengøring

Børn er aktive. De løber omkring og har fingrene i mange ting i løbet af dagen. Det giver anledning til mange bakterier samt skidt og snavs. Hos Dannebrog Rengøring gør vi meget i institutionsrengøring. Faktisk så meget, at vi har specialiseret os i det, så vi er sikre på at leve op til retningslinjerne.

Vi siger, at vi gør rent i børnehøjde. Det gør vi, fordi vi også kommer omkring de flader, hvor små hænder og fødder kan nå. Det er med til at sikre et sundt, rent og bakteriefrit indendørsmiljø, som er vigtigt for både børnenes og personalets sundhed og trivsel.

Når der bliver udført en grundig institutionsrengøring, giver det sunde børn eller elever og glade medarbejdere. Bakterier bliver fjernet og forhindret i at sprede sig.

Det er ikke bare noget, vi siger. For vi har specialuddannede medarbejdere tilknyttet. De ved derfor om nogen, hvad det vil sige at holde en institution ren og sund.

Hvad kan i forvente?

Når vi gør rent i jeres institution, kan I forvente

  • De samme medarbejdere 
  • Effektiv kvalitetskontrol
  • En fleksibel aftale 
  • Rengøring på alle tider af døgnet
  • Veluddannet personale med mange års erfaring
  • Ingen underleverandører 
  • Mulighed for miljøvenlige rengøringsprodukter

Er du ansvarlig for en børnehave, vuggestue eller skole? Og mangler der et professionelt team til rengøring? Så hold endeligt ikke igen med at kontakte os. 

Vi rydder op – med et smil

Det kan ikke undgås, at det støver og roder midt under en nedrivningsopgave. Men, vi er også ordensmænd og sørger derfor altid for at rydde pænt op efter os, så grunden eller rummet ser ordentligt ud, når vi efterlader det.

Det gør vi alt sammen med et smil – og det gælder helt fra vi tager telefonen og giver dig et uforpligtende tilbud, til vi har afsluttet opgaven.

Få et tilbud på
din institutionsrengøring

Call Now Button