Hovedrengøring & flytterengøring på hele Sjælland

Vi skræddersyr gerne et tilbud til dig

Ingen kunder og opgaver er ens, og derfor skal priserne heller ikke være det. Ønsker du at vide, hvad det koster at få os til at rykke ud til din bolig for at udføre en hovedrengøring eller flytterengøring, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Stor betydning for førstehånds-
indtrykket

Er det ved at være på tide at komme omkring alle overflader, hjørner og kanter? Eller skal du have gjort hovedrent i forbindelse med en flytning? Vi klarer rengøringen, når du flytter eller savner at komme helt til bunds i nullermændene og skidtet derhjemme.

Én ting er, at det er hårdt at gøre rent. Noget helt andet er, at det også er hårdt at flytte. Der er utroligt mange ting, der skal gøres. Flytterengøring er én af dem, uanset om du bor til leje eller i noget, der er eje. Vil du gerne være fri for det kedelige rengøringsarbejde? Så hiv gerne fat i os. 

Måske du ikke skal have udført flytterengøring, men bare gerne vil til bunds i støvet med en god hovedrengøring? Så besvarer vi meget gerne din invitation med et ja. 

Vi kan efterhånden ikke tælle os til, hvor mange private hjem, vi har givet flytterengøring eller hovedrengøring til. Men det er en fornøjelse. Så vi hjælper også gerne dig.

Prof. rengøring
fra A-Å

Det hjælper blandt andet med:

  • Afkalkning af badeværelse/toilet – inkl. bruseniche
  • Aftørring af skabe samt andre køkkenelementer
  • Vask af gulve og flader
  • Grundig rens af ovn
  • Vask af køleskab 

Ved afslutning af flytterengøringen eller hovedrengøringen gennemgår vi resultatet med dig. Vi vil gerne sikre os, at du er tilfreds. 

Fast aftale til boligselskaber
Råder du over en eller flere lejemål? Eller er du den ansvarlige i et boligselskab? Så skræddersyr vi en løsning som et led i en fast aftale, når en ny lejer flytter ud og lejemålet skal stå klar til en ny overtagelse.

Uanset om du er lejer eller udlejer, om det drejer sig om en privat bolig eller et erhvervslejemål, står vi klar for en snak om rengøring og et uforpligtende tilbud

Vi skræddersyr gerne et tilbud til dig

Ingen kunder og opgaver er ens, og derfor skal priserne heller ikke være det. Ønsker du at vide, hvad det koster at få os til at rykke ud til din bolig eller bygning i København for at ordne facaden, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud på
hovedrengøring og flytterengøring

Call Now Button