[rev_slider alias="dsdcdsc"]

dvddvdv

Personlig rengøring

Vi gør rent på hele Sjælland.

Naturligvis er vi gode til at vaske, støvsuge, skrubbe og feje. Men hvor I virkelig vil opleve at vi skiller os fra mængden, er, når det kommer til at lytte, forstå og altid møde vores kunder med et smil på læberne.

Bliver I kunde hos Dannebrog Rengøring, har I truffet et valg om at lade et professionelt og ambitiøst selskab stå for rengøringen. Vi kan bide skeer med de største, når det kommer til effektivitet og konkurrencedygtighed, og samtidig har vi bevaret den nærhed, nerve og fleksibilitet der ofte kendetegner de mindre virksomheder.

Vi løser alle opgaver fra start til slut

Kontorrengøring

Vi har specialiseret os i professionel rengøring af kontorer og virksomheder.

Institutionsrengøring

Vi er rig på erfaring i rengøring af skoler, dagstilbud og institutioner. Vi opfylder de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) og er derfor et professionelt valg.

Håndværkerrengøring

Roder det på byggepladsen? Er tiden ikke til, at I selv kan gøre rent? Vi svinger kluden og kosten på hele byggepladsen – uden ventetid.

Privatrengøring

Alle vores medarbejdere er vant til at begå sig i andres hjem, og sørger for at jeres hjem er rene og indbydende.

Hovedrengøring

Har du brug for at komme helt til bunds i rengøringen? Vi støvsuger, støver af, vasker og hjælper dig med at få rengjort i alle hjørner og kanter.

Flytterengøring

Har du brug for et professionelt team til at klargøre boligen til en ny lejer eller ejer? Eller kan du ikke selv overskue flytterengøringen inden flyttesyn?

Udpluk af vores kunder

Glade kunder og glade medarbejdere

Vi har mange års erfaring bag os som rengøringsvirksomhed og stolte over, at vi i dag står med en solid række af referencer fra tilfredse, årelange kunder, som vi er utrolig glade for at hjælpe, og som det hver dag er en glæde at arbejde for. Vores medarbejdere er nøje udvalgte og kontrolleret i enhver henseende herunder ift. straffe og -børneattest. Vi har nogle af de bedste arbejdsvilkår på markedet, som udover den gode løn betyder trygge, ordnede arbejdsforhold og et godt arbejdsmiljø. Vores glade medarbejdere kvittere ved, at dagligt levere en formidabel service og en flot arbejdsindsats.

Vi lever af tilfredse kunder

For private

Flere hundrede kunder har valgt os, som deres faste rengøringshjælp. De fleste private kunder bliver hos os i mange år, fordi vi værdsætter dem og vi er en stabil samarbejdspartner.

For erhverv

Nu har du læst lidt om os. Men det afgørende er naturligvis, hvad der er afgørende for dig, når du skal vælge et nyt rengøringsselskab for dit firma. Kvalitet, miljøhensyn, pris, tillid eller noget helt femte?

Få et gratis tilbud.
Ring til os på 92 90 12 12

Call Now Button